Gaz Tüplerinden Endüstriyel Ofis Tasarımı: Ideal Gas Lab

Waterfrom tasarım ekibi, Tayvan'daki Ideal Gas Lab'ın yeni ofisinin iç mekanı için şirketin bilimsel operasyonlarına doğrudan atıfta bulunan bir alan geliştirdiler.

0 2.577

Waterfrom tasarım ekibi, Tayvan’daki Ideal Gas Lab’ın yeni ofisinin iç mekanı için şirketin bilimsel operasyonlarına doğrudan atıfta bulunan bir alan geliştirdiler. Çelik gaz tüplerinin ve açıkta kalan boruların uygulanmasıyla karakterize edilen sonuçtaki mimari, uygun bir endüstriyel estetiği bünyesinde barındırmaktadır.

Mobilya parçalarının çoğunu üretmek için, farklı boyutlarda eski çelik silindirleri topladı ve bunları cam ile ofis masaları için temel olarak yeniden konumlandırdı. Daha sonra laboratuvar düğmelerinin rengini temsil etmek için çeliğe turuncu uygulandı. Tüm alan boyunca serpiştirilmiş bu parlak turuncu silindirler, şirketin çalıştığı görünmez gazı görsel olarak vurgular ve böylece ideal gaz laboratuarı için belirli bir kurumsal kimlik oluşturur.

Turuncu silindirler masa ayakları, bar tezgahı ve hatta konferans salonundaki 25 kişilik masanın altına uygulanır. İlave olarak, çelik silindirler, bitkileri içermek için de kullanıldı ve ofis alanına yeşilliklerin hoş bir dokunuşunu getirdi. Yeşil ahşap döşeme tüm kat planını geçtiği için bu orman rengi de kat düzleminde ifade edilmektedir.

Açık plan ofis alanı, toplantı alanı, personel mutfağı ve diğer çeşitli departmanları ve özel ofisleri içermektedir. Genel olarak, müşterinin çalışmasına doğrudan atıfta bulunan tasarım, gaz şirketinde gerçekleştirilen operasyonları etkin bir şekilde vurgulayan optimum bir çalışma ortamı sağlar.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.