Ömerli Kasaba Evlerinde Yeni Yaratıcı İç Mimarlık ve Peyzaj Projesi

0 161

İç Mekan ve Peyzajın Mükemmel Buluşması

Galerie Variation Mimarlık, İstanbul Ömerli Kasaba Evlerindeki son projesinde iç mimarlık ve peyzaj tasarımında kullanıcı deneyimi son derece yüksek bir projeye imza attı. Son projesinde, iç mekan ve peyzajın mükemmel birleşimiyle doğanın ve estetiğin kusursuz uyumunu sergiledi.

Galerie Variation Mimarlarının Açıklamaları:

Yapmış olduğumuz bu projede; iç mekanların her biri özen ile tasarlanmış ve o alanda vakit geçirecek kullanıcılar için özel bir deneyim kurgusu üzerinden ilerlenmiştir. Bunun yanı sıra mekandaki bütünselliği koruyarak keyifli bir kış bahçesi geçişi ile buna uyumlu keyifli bir dış alan / bahçe deneyimi sunmayı amaçladık.

Dış mekanlarda da estetik ve fonksiyonellik arasında mükemmel dengeyi yakalayarak, ev sahiplerine keyifli bir bahçe yaşamı sunuyor. Son projemizde, peyzaj tasarımında doğal ve düzenli çizgileri bir araya getirerek modern bir bahçe estetiği oluşturduk. Çeşitli bitki türlerinin kullanımıyla renkli ve canlı bir atmosfer yaratırken, açık hava oturma alanları ve dinlenme noktalarıyla da fonksiyonel bir bahçe düzenlemesi sağladık.

İç Mimar Elif Tümbaş Arslan

Galerie Variation olarak, iç mekan ve peyzaj tasarımında estetikten ödün vermeden, müşterilerimizin beklentilerini aşmayı hedefliyoruz. Projelerimizde doğanın sunduğu güzellikleri iç mekanlara taşıyarak, ev sahiplerine benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyoruz.

Proje süreçlerinin yönetiminde kendimize has bir deneyim sunuyoruz. Tüm süreci profesyonel ekibimiz ile uçtan uca gerçekleştiriyoruz. Süreçleri müşterilerimizi iyi anlamaya özen göstererek yönetmeye özen gösteriyoruz. Anahtar teslim projelerimizde müşteri memnuniyet oranı en yüksek mimarlık ofislerinden biri olabiliriz.

İç Mimar Mustafa Parlak

Galerie Variation Hakkında:

1990 yılında yola çıkan GalerieVariation, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek mekanların ruhunu yansıtan tasarımlar sunmayı amaçlayan öncü bir mimarlık ve iç mimarlık firmasıdır. Müşterilerinin; mimarlık, iç mimarlık ve peyzaj ihtiyaçlarında anahtar teslim çözümler üretmektedir.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.