6 Kişilik Yemek Takımı Tercihinde Öne Çıkan Detaylar

0 192

Sofra sunumlarını şık ve konforlu hale getiren yemek takımları alternatif seçeneklerle sunulur. İdeal yemek takımı seçiminde takımın kaç parça olduğu ve hangi parçalardan oluştuğu en önemli detaylar arasında yer alır. 6 kişilik yemek takımları genel olarak en çok tercih edilen yemek takımlarıdır. 6 kişilik yemek takımlarında farklı parçalardan farklı sayılarda bulunabilir. İdeal yemek takımını seçerken tasarım tarzı da dikkat edilen önemli bir özelliktir. 

Günümüzde çok farklı tasarım çizgileriyle şık yemek takımını seçenekleri arasından seçim yapmak mümkündür. Porselen yemek takımı tercihini şık ve kaliteli seçenekler sunan Kütahya Porselen tasarımları arasından yapabilirsiniz. Markanın geniş koleksiyonları ister klasik olsun ister modern olsun herkesin aradığını kaliteli ürün seçenekleriyle bulmasını sağlar.

6 Kişilik Yemek Takımı Seçeneklerinde Trend Tasarımlar

Yemek takımlarında modern sanatsal tasarımları yakalamak için trendlere yön veren markayı tercih etmek gerekir. Porselen yemek takımlarında trendlere yön veren tasarımlara Kütahya Porselen imza atar. Kütahya Porselen dünyasının farklı kültürlerinden farklı sanatsal detayları keşfederek tasarımlarına yansıtır. Kütahya Porselen’in trend koleksiyonlarından biri olan Moderna renklerin ve desenlerin ritmini yakalamanızı sağlar. Modernliğin zarif tarzını ortaya koyan Forza koleksiyonu sadeliğe yeni bir boyut kazandırır. İnci zarifliğini ortaya koyan Bone Luz koleksiyonuyla klasik şıklığı yakalayabilirsiniz. Farklı ve etkileyici tasarımıyla dikkat çeken Capri Moderna modern estetiği yansıtan seçeneklerden birdir. Kütahya Porselen’in yemek takımlarını keşfederek trend tasarımlar arasından seçim yapabilirsiniz.

6 Kişilik Yemek Takımları Kaç Parça Olur?

Yemek takımlarında parça sayısı ve parçaların özellikleri değişebilir. 6 kişilik yemek takımlarında 18 parça, 24 veya 27 parça gibi farklı parça sayısı seçenekleri bulunur. İhtiyaçlarınıza göre parça sayısı belirleyebilirsiniz. 24 parça 6 kişilik yemek takımları genel olarak ihtiyaçlara yanıt veren seçeneklerdir. Kütahya Porselen 24 parça yemek takımında 6’şar adet çukur tabak, servis tabağı, kase ve pasta tabağından oluşur. 

Parça sayısı değişse de servis tabağı, çukur tabağı gibi tabaklar yemek takımlarında mutlaka yer almalıdır. İster gösterişli ister sade ve zarif sofralarda yemek takımları tarzı belirleyen takımlardır. Kütahya Porselen özel tasarım yemek takımlarına göz atarak sunum şıklığı ve konforu ön plana çıkaran seçimler yapabilirsiniz.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.