Pastel Tonlu Reston: B-Natural Kitchen

ABD tasarım stüdyosu Atelier Cho Thompson tarafından tasarlanan B-Natural Kitchen restoranı pastel tonlarda tasarlandı.

0 1.879

ABD tasarım stüdyosu Atelier Cho Thompson tarafından tasarlanan B-Natural Kitchen restoranı pastel tonlarda tasarlandı.

Atelier Cho Thompson, restoranı Yale Üniversitesi yakınındaki tarihi bir binada yer alacak şekilde tasarladı. B-Natural Kitchen restoran, yerel ve taze malzemelerle dolu bir menü sunmaktadır.

Parlak beyaz boyalı duvarlar ve tavan, grafik bitki temalı duvar kağıdı, canlı boya renkleri ve malzeme karışımını içeren ayrıntılara zemin sağlar.

Bir dizi ziyafet, ortak bir yemek masası ve bar tezgahları, yeme, sosyalleşme ve çalışma kombinasyonunu karşılamak için tasarlanmıştır.

Üç yarım daire şeklindeki kontrplak oyuğu oturma banketinin arkasındaki duvarları süslüyor. Kontrplak aynı zamanda bir dizi bar oturma alanının tezgahını oluşturur ve uzun bir aile tarzı masaya sahiptir.

“Restoranın toplam tasarım estetiği, gevrek formlar ve yumuşak eğriler arasında, mozaik gibi el yapımı malzemeler ile toz boyalı çelik gibi endüstriyel malzemeler arasında ve beton kiremit gibi yumuşak nötrler ile pembe yastıklar gibi parlak tonlar arasında bir araya geldi” demektedir.

Duvarların bazıları, soluk elemanlara kontrast sağlamak için koyu yeşilimsi mavi renktedir. Bunlar, boya yaprakları ve salata yapraklarının çizimleriyle desenli koyu duvar kağıdını içerir.

Banyoda beyaz fayanslar pembe harçla doldurulur ve beyaz mozaik zemin ve pembe duvarla birleştirilir.

Projenin diğer detayları, kafenin sanat eseri, tişört ve bez çantalar içeren markalı ürün serisini sergilemek için kullanılan ahşap bir duvardır.

Atelier Cho Thompson, iç mekanı şekillendirmenin yanı sıra, çiftçinin pazarlarından ipucu aldığını söyleyen kafenin yeni logosunu ve tabelalarını da tasarladı.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.