Prada Markasının Pop-up Mağazası: Hyper Leaves

İtalyan moda markası Prada, Hyper Leaves tasarımı için Galeries Lafayette mağazasıyla bir araya geldi. Kadınların ve erkeklerin SS20 koleksiyonlarına adanmış enstalasyonlara, 'vahşi doğa' temasından esinlenen özel bir kurulum tasarlandı.

0 2.768

İtalyan moda markası Prada, Hyper Leaves tasarımı için Galeries Lafayette mağazasıyla bir araya geldi. Kadınların ve erkeklerin SS20 koleksiyonlarına adanmış enstalasyonlara, ‘vahşi doğa’ temasından esinlenen özel bir kurulum tasarlandı.

Toplam satış alanı yaklaşık 77 metrekare olan mağazanın, kadınlar bölümünde yeşil halı zemin üzerine yeşil boyalı metal örgü ve neon ışıkları ile inşa edilmiş bir Green Pavilion’una sahiptir. Erkek bölümü ise boyalı metal örgü ve neon ışıklardan tasarlanmıştır ve Prada logosu ile dev bir baobab ağacı ile tanımlanır. Büyük yapraklı standlar ve masalar, doğadan ilham alan arkadan aydınlatmalı bir duvar, asılı giysi platformları ve yeşil zeminlerden tasarlanmıştır.

Gerçeği ve hayal gücünü birleştiren pencere  konsepti, yeşil veya sarı büyük neon Prada üçgen logoları ile zenginleştirilmiş alocasia, monstera, incir veya eğreltiotu gibi orman ve makro yaprakları gibi arka plan olarak çeşitli arkadan aydınlatmalı duvar kağıtları içerir. Ürün olarak kullanılan hiper yapraklar ve zıt renklerde zeminler yeşil, sarı, turuncu ve pembe ambiyansı tamamlar.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.