İnek Desenli Fayanstan ve Tetris Şeklindeki Mobilyalardan Tasarlanmış Bir Kafe

Rus mimar Eduard Eremchuk, Rostov-on-Don'daki kiremitli bir kafede sınırlı alan sorununu çözmek için Tetris benzeri turuncu modüler mobilyalar kullandı.

0 1.922

Rus mimar Eduard Eremchuk, Rostov-on-Don’daki kiremitli bir kafede sınırlı alan sorununu çözmek için Tetris benzeri turuncu modüler mobilyalar kullandı.

And Y cafe, güney Rusya’daki şehirdeki Don State Halk Kütüphanesi’nin yanındaki bir meydanda. Bölgede çok sayıda üniversite bulunan And Y kafenin sahibi, bölgede yüksek düzeyde bir ayaklanma öngördü.

Mobilyaların şekilleri de dönüştürülebilir ve çok hareketli olan Tetris küplerinden ilham alınmıştır. Alan çok esnektir ve şekli değiştirebilir.

Geometrik banklar ve tabureler Delo adlı bir mobilya şirketi tarafından üretilmiştir. Pencerelerin yanında, sandalyeli geniş masalar veya yüksek tabureler, kafeye gelen bireysel ziyaretçiler için oturma alanı sağlamaktadır. Tüm mobilyalar portakalın uyumlu “enerjik” gölgesinde gerçekleştirilir.

Mutfak kapağı, beyaz duvarlar ve gri karo zeminlerle kontrast oluşturmak için parlak, mavi, kare fayanslarla döşenmiştir. Tuvalette, kafe ziyaretçileri duvardan duvara siyah beyaz fayanslar inek deseni şeklindedir. Lavabo dahil her yer inek deseniyle döşenmiştir.

And Y kafesinin ana alanına geri döndüğünüzde, tavan montajlarındaki ekranlar, mekanın çevresinde bulunan birkaç saksı bitkisinin yanı sıra ana dekoratif özelliktir.

Ekranlar, Eremchuk’un fütüristik bir atmosfer olarak tanımladığı şeyi yaratmak için kentsel şehirler, yaşam tarzı filtreleri ile doğa hakkında meditatif videolar oynatıyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.