Çocuklar İçin Özel Tasarlanmış Bir Restoran: White and The Bear

Sneha Divias Atelier, özellikle çocuklar için tasarlanan Dubai'deki bu restoranın içinde nötr tonlar kullandı.

0 2.140

Sneha Divias Atelier, özellikle çocuklar için tasarlanan Dubai’deki bu restoranın içinde nötr tonlar kullandı.

Dubai’nin Jumeirah bölgesinde yer alan White & The Bear, Sneha Divias Atelier tarafından genellikle çocuk odaklı alanlarda kullanılan parlak tonlardan kaçınan iç mekanlar ile tasarlanmıştır. Restoran ve perakende alanı, stüdyoya göre çocukların merakını artıracak nötr renkler ve malzemelerle süslenmiştir.

Binanın zemin katı, tamamen beyaz yüzeylere sahip tekil açık planlı bir alana yapılmıştır. Odanın yarısı, çocuk beslenme uzmanı tarafından özel olarak seçilmiş sağlıklı yemekler menüsü sunan restorana adanmıştır.

Bazı koltuklarda kıvrık kollar ve arka orta bacağın bir fil gibi görünmesi, bazılarında ise sırtlıklardan uzanan tavşan veya ayı benzeri kulaklar bulunur.

Odanın diğer yarısında, giysi, kitap ve oyuncakların tam yükseklikte ızgaralı raflarda sergilendiği küçük bir dükkan bulunmaktadır.

Dükkan, sanat ve zanaat atölyeleri veya doğum günü partileri için kullanılabilecek büyük bir oda içeren binanın birinci katına kadar devam ediyor. Bağlantı koridorları kitaplarla kaplıdır ve duvarlara gömülü yastık okuma kitapları vardır.

Bu seviyede, annelerin küçük bebeklerini mahremiyetle besleyebilecekleri bir hemşirelik odası ve alçaltılmış  lavabolar ve tuvaletler olan bir banyo da bulunmaktadır.



Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.