Dosist’in Yeni Los Angeles Şubesi

Doz kontrollü esrardan sağlıklı ilaçlar üreten marka Dosist, ürünlerini sağlık ve tutarlılıkla güçlendirmek için tasarlanmış iç mekanıyla Los Angeles'ta ikinci mağazasını açtı.

0 1.678

Los Angeles’ın batısındaki Fairfax bölgesinde Batı 3. Caddede bulunan mağaza, kullanıcılarına hedefli sağlık yararları sağlamak amacıyla Dosist’in yenilebilir ilhamlı Doz Dial ürünlerini satıyor.
Dosist’in “sağlıklı yaşam deneyimleri” demeyi tercih ettiği mağazalarında ziyaretçiler markayı ve mesajını tanıtan eğitimli bir “rehber” tarafından karşılanıyor.
LA, Venedik’teki Abbot Kinney Bulvarı’ndaki ana mağazasının yakını olan West 3rd Street mağazası ise, kurum içinde tasarlanmış temiz ve minimal bir iç mekana sahip.
Dosist, beyaz akçaağaç, yatıştırıcı kireç taşı ve beton baskınlığı içeren malzemelerle her ayrıntıda yükselen sağlık olarak tanımlanıyor. En dikkat çekici özellik, duvarları, sayacı ve cepheyi kaplayan dikey duvar kaplama.
Dosist, tasarımın, ürünlerinin merkezinde yer alan tekrarlanabilirlik ve tutarlılık fikirlerinden esinlendiğini söylüyor.
Duvara monte edilen vitrinler, her biri farklı bir renkte ambalajlanarak belirtilen altı kullanılabilir Doz Kalemlerini gösteriyor.
Şirket, açık olan vitrinleri temel mesajlarından biri olan şeffaflıkla ilişkilendiriyor.
Doz Kalemi ve Doz Kadranı, kullanıcıları kötüğ etkilemek yerine öngörülebilir ve hedeflenen sağlık sonuçları vaat ediyor.
Farklı formüller, her biri değişen oranlarda tetrahidrokannabinol (THC) ve kannabidiol (CBD) içeren Bliss, Calm, Sleep, Relief, Arouse ve Passion’dan oluşuyor.
Dosist’in iç tasarım yaklaşımı ABD’deki liman keneviri esrar ve standart doz gibi diğer esrar satıcılarına benziyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.