Doğal Malzemelerden Tasarlanan Güzellik Salonu

Kosova merkezli tasarım firması Molos grubu, marka kimliğini ve melek temasını takiben çağdaş, ancak ham bir güzellik salonu tasarladı.

0 2.465

Kosova merkezli tasarım firması Molos , marka kimliğini ve melek temasını takiben modern bir güzellik salonu tasarladı.

Kosova’nın başkenti Priştine’de bulunan salon, kanatları ve tüyleri referans alan unsurlarla zevkli bir şekilde dekore edilmiş ve zarif iç mekanlar yaratıyor. Alan eski bir ev ve depolama alanından, eğitim ve atölye alanları da dahil olmak üzere çeşitli güzellik hizmetlerine ev sahipliği yapan pratik bir çalışma alanına yeniden inşa edildi.

Molos grubu, rustik ahşap, doğal taş, metal ve çok sayıda yeşillik içeren doğal bir malzeme paleti kullandı. Dışarıdan, cephe cam tuğladan tasarlanmıştır, bu da içeride muhteşem kırılma yaratan güzel bir görsel efekt vermektedir. Dışarıdan, salon konukları zarif, dört metre yüksekliğinde bir kapı ile karşılar ve ardından büyük bir doğal taşla desteklenen 200 yıllık ahır ağacından inşa edilmiş bir konsol resepsiyonu bulunur.

Altın el yapımı tüyler girişin yüksek tavanından sarkarak güzel yansımalar ve gölgeler yaratır. Ana bekleme alanı, kristal berraklığında koltuklar için doğal bir taş taban ile pembe, minimal bir estetiğe sahiptir.

Pedikür alanının arkasındaki cam perde yaklaşık 4.000 boş oje şişesi ile inşa edilmiştir, doğal ışık ve gizlilik sağlamak için kıvrılır. El yapımı taş lavabolarla birlikte özel tasarlanmış koltukların etrafında eğriler bulunur. Saç ve makyaj alanı, kanatların görsel bir temsilini oluşturmak için birbirine bağlı düzensiz şekillerde duvar aynaları ile benzersiz bir havaya sahiptir. Dikiz aynaları ayrıca, doğal el değmemiş taş parçalarının farklı şekilleri tarafından desteklenen ve yanda altın bir gül çekmecesi ile tamamlanan kanatların şeklinden esinlenir.

Proje Bilgisi:

Mimari: Molos Grubu

Proje Adı: Angel

Proje Türü: Güzellik Salonu

Yer: Prishtina, Kosova

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.