Hawaii Esintileriyle Tasarlanmış Bir Restoran: Pobo Asian Bistro

DA. Bureau tarafından tasarlanan Pobo Asian Bistro projesinde, geleneksel Hawaii yemeklerinin tadını çıkarmak için hoş bir kentsel merkez oluşturuldu.

0 3.878

DA. Bureau tarafından tasarlanan Pobo Asian Bistro projesinde, geleneksel Hawaii yemeklerinin tadını çıkarmak için hoş bir kentsel merkez oluşturuldu.

Poke Bowl geleneksel bir Hawaii yemeğidir. Bu yemek, temel konsepti akıllı yiyecek, yani hızlı ama sağlıklı yiyecek. Bu yiyecek Pobo Asian restoranın menüsü için temel olarak alındı.

Petrogradskaya Storona’daki bu yerde daha önce bir yiyecek dükkanı ve ayakkabı tamir dükkanı bulunuyordu. Tasarım ekibi, yeni Pobo Asian restoranının orijinal alanıyla korkunç koşullarda karşılaştı, ancak ham görünümünü bir engel olarak değil ilham kaynağı olarak kullandı.

Zeminde keşfettikleri büyük mermer plakaları kendiliğinden yayılan dekoratif bir zemine dönüştürdü. Hatta duvarları ve tavanı neredeyse bitmemiş bırakarak tamamlanmamış bir dinamik ambiyans yarattı.

Mobilya elemanları ve kapıların çoğunu oluşturmak için renkli tek bir malzeme olarak metal kullanıldı. Açık renk geometrik şekiller ve metal yapıları neşeli renk seçimi ile değiştiren yaratıcılar, taze ve kolay bir ambiyans elde etti.

Yumuşak gri oturma elemanlarının parlak sarı, metal çerçeveleme ile eşleştirilme şeklini seviyoruz, duvardaki ham beton yüzeylerle mükemmel bir şekilde oturan çok şık bir etkileşim sunan bir dokunuş.

Fast food kavramı, mekanın sanatsal ve eğlenceli çözümlerle ve özel yapım mobilya ve dekoratif unsurlarla çelişmeden dinamik ifadesini korumasına izin verir. Dinamik ve samimi yemek deneyimi için neşeli bir kentsel ortam.

İç mekanın tüm renk paleti, Pobo Asian restoranının kurumsal tarzının organik bir devamıdır, Neşeli tonlarıyla yoldan geçenleri çeker ve ziyaretçileri Hawaii adasının atmosferine tamamen kaptırır.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.