Altın Kemer Detaylı Mücevher Mağazası

Mimar Tianhua Yizhu, tarafından Şanghay'da tasarlanan Grace Generation Fine Jewelry mücevher mağazasında, alışveriş merkezinin klasik tiyatro unsurlarını devam ettirmek için kavisli kemerler ve perde dekorasyonu kullandı.

2 4.868

Mimar Tianhua Yizhu, tarafından Şanghay’da tasarlanan Grace Generation Fine Jewelry mücevher mağazasında, alışveriş merkezinin klasik tiyatro unsurlarını devam ettirmek için kavisli kemerler ve perde dekorasyonu kullandı.

Mavi, pembe ve altın unsurlarla vurgulanan tasarım, geleneksel mücevher mağazalarının normal tarzından uzaktır ve sanatsal modern bir atmosfer yaratır.

Tianhua Yizhu, iç mekanı tasarımında uzamsal zayıflıkları gizlemek için dikdörtgen plan düzeninde bükülmeler ve dönüşler yaptı. Takıları sergilemek, denemek ve dinlenme için yeterli alan sağlayarak farklı fonksiyonel alanlar kademeli bir şekilde düzenlenmiştir.

Dekorasyon ve ışıklandırma ile birleştirilmiş tiyatro tarzı küçük tesisler müşterilerin dikkatini çekerken, rahat kurulum ürünleri satın alma arzusunu arttırır.

Sınırlı mağaza alanı ve çok miktarda mücevher arasında dengeleme yaparak, düz dolaplar, çekmeceler ve pencereler dahil olmak üzere çeşitli görüntüleme yolları seçildi, böylece her ürünü sunmak için yeterli alan bulunur.

Vitrinde ise mağazanın dışından kısmen görülebilen, aynı zamanda mücevherlerin zarif işçiliğini ortaya çıkaran ve daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için iç mekanın gizliliğini koruyan bir süs sahnesi tasarlandı.

Proje Bilgisi:

Adı: Grace Generation Fine Jewelry

Mimar: Tianhua Yizhu

Takım: Lingang Yan, Yuze Liu, Zhenye Liu, Shanshan Chen

Yer: Şanghay, Çin

Alan: 30 m²

 

2 Yorumlar
  1. Ahmet Temel diyor

    Bu kadar küçük bir alan ancak bu kadar şık ve kullanışlı değerlendirilebilirdi.

  2. Ela Agency diyor

    Şahane bir proje. Küçük bir alanın ne kadar iyi değerlendirilebileceğinin örneği olmuş.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.