Geleneksel Yöntemlerden Esinlenilmiş Postmodern Mobilyalar

Londra merkezli tasarımcı Peter Judson tarafından Şanghay'daki Cool Docks meydanı için bir dizi postmodernizm akımından esinlenen kamu mobilyası tasarladı.

0 43.924

Londra merkezli tasarımcı Peter Judson tarafından Şanghay’daki Cool Docks meydanı için bir dizi postmodernizm akımından esinlenen kamu mobilyası tasarladı.

Inter olarak adlandırılan renkli koleksiyon, postmodernizm, geleneksel Asya doğrama teknikleri ve tarihi Jing An tapınağı da dahil olmak üzere Şanghay’ın çeşitli mahallelerinde bulunan mimari formlardan ilham alıyor.

Inter, dört farklı halka açık oturma çözümünden oluşur. Eski ve yeni ilhamların beklenmedik kombinasyonu, sevinç uyandıran ve kullanıcılar arasında tartışma için bir konu öneren parçalarla sonuçlanır.

Geleneksel ahşap doğramalardan esinlenilmesine rağmen parçalar toz boyalı çelikten imal edilmiştir.

Fiziksel form faktörünü etkilemenin yanı sıra, Judson’un doğrama ilhamı, Inter nedeniyle geçmesini umduğu farklı insanlar arasındaki etkileşimlere atıfta bulunan bir görev de görmektedir.

Göz alıcı dijital çizimlerle gösterildiği gibi, her tasarımın parçaları görünür donanım olmadan doğrama teknikleri kullanılarak birbirine bağlanır.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.