Mira Mikati Mağazasına Neşeli Tonlar

Yinka Ilori'nin Mira Mikati markasının giyim koleksiyonlarının eğlenceli doğasına uyacak şekilde tasarladığı bu batı Londra moda mağazasında çok renkli duvarlar, geometrik zeminler ve tahterevalli tasarladı.

0 3.288

Yinka Ilori’nin Mira Mikati markasının giyim koleksiyonlarının eğlenceli doğasına uyacak şekilde tasarladığı bu batı Londra moda mağazasında çok renkli duvarlar, geometrik zeminler ve tahterevalli tasarladı.

Mira Mikati’nin Happy House lakaplı 74 metrekarelik mağazası, Londra’nın zengin Chelsea semtinde bir dizi butik arasında yer alıyor.

Bu, markanın “gülümsemelerle dolu” parlak renkte kıyafetler üreten ilk flagship mağazası. Şimdiye kadar sadece pop-up’lar veya üst düzey moda perakendecileri aracılığıyla mevcuttu.

Tasarımcı, “Mira ve ekibiyle, kıyafetler üzerindeki renk paletine müdahale etmeyen, ancak onları tamamlayan bir konsept olana kadar desenleri, renk paletlerini, mağaza düzenlerini vb. tartışarak çok zaman geçirdim.”

Mağazanın blokları farklı renklerde boyanmıştır. Ön bölüm güneş sarısı, arka deniz yeşili ve kapı çerçeveleri ve çatı pencereleri pembe. Giysiler basit beyaz raylardan asılırken, bloklar, süpürgelikler veya mağazanın ortasında görünen ahşap masalarda kitaplar, aksesuarlar ve ev eşyaları görüntülenir.

Bazı ürünler, Ilori’nin ürettiği bilinen her biri göz alıcı tonlarla sıçrayan neşeli sandalyelerde de sunuluyor. Çok renkli daireler, kareler ve üçgenler ile basılmış vinil zemine serildi.

Bu döşeme, periferik tuğla duvarların masmavi boyandığı mağazanın arka bahçesine uzanıyor. Merkezde çok renkli bir tahterevalli yatıyor.

Dükkanın bir köşesinde ayrıca çikolatalar, enerji çubukları ve canlı soğuk sıkılmış meyve suları da dahil olmak üzere müşterilere yenilebilir ikramlar sunuluyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.