500’den Fazla Müze Ve Galeri Sanal Turu

Google sanat ve kültür, sanal olarak ziyaret edebileceğiniz 500'den fazla müze ve galeri listesi hazırladı. Bazı müzeler, yakın zamanda restore edilmiş Galerie D’apollon, Louvre, MoMA ve ikonik sanatçılar Matisse ve Picasso gibi turları olmak üzere çevrimiçi turlara sahiptir.

0 2.214

Google sanat ve kültür, sanal olarak ziyaret edebileceğiniz 500’den fazla müze ve galeri listesi hazırladı. Bazı müzeler, yakın zamanda restore edilmiş Galerie D’apollon, Louvre, MoMA ve ikonik sanatçılar Matisse ve Picasso gibi turları olmak üzere çevrimiçi turlara sahiptir.

Dünyanın en ünlü kültür kurumlarının çoğu kapılarını kapattığından ve dünya daha evde bir yaşam tarzına uyum sağladığından, insanları kendi evlerinin konforundan sanat, müzik ve daha fazlasının keyfini çıkarmaya davet eden iyi zamanlanmış bir özelliktir. Vatikan müzeleri 360 derecelik Sistine Chapel ve Raphael odaları turları sunarken, Van Gogh Müzesi Hollandalı post-empresyonist, 500 çizim ve 750’den fazla mektuptan 200’den fazla resmini paylaşıyor. Google sanal müzelerini buradan ziyaret edebilirsiniz.

İtalya’nın tüm müzeleri ve galerileri en azından nisan ayına kadar kapalı olduğundan, Floransa’daki Uffizi Gallery 16. yüzyıl salonları Google haritaları ile keşfedilebilir.

Meksika ulusal müzesi Museo Nacional De Antropología, ülkedeki en büyük ve en çok ziyaret edilen yerdir. Platform, kullanıcıların öne çıkan müze koleksiyonlarına göz atmasına veya galeri salonlarını dolaşmak için Google’ın iç sokak görünümünü kullanmasına olanak tanır. Sanal turlar sunan dünyanın her yerinde bulunan müzelerin ve galerilerin tam listesini görmek için artsandculture.google.com adresini ziyaret edin.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.