Malzemelerin Görsel ve Renksel Melodisi: Forte Forte

Giada Forte ve Robert Vattilana tarafından tasarlanan Londra'daki Forte Forte butiği malzeme paletiyle görsel ve renksel bir melodi sunuyor.

0 1.694

Giada Forte ve Robert Vattilana tarafından tasarlanan Londra’daki Forte Forte butiği malzeme paletiyle görsel ve renksel bir melodi sunuyor.

Kil tuğlaları, oniks ve peluş kadife, Londra’nın batısında açılan bu moda butiğinin iç mekanlarında yaratıcı ikili Giada Forte ve Robert Vattilana’nın kullandığı malzemelerden sadece birkaçı.

Londra’nın zengin Chelsea semtinde bulunan Forte Forte, art arda dokunsal ve görsel duygular sunması amaçlanan malzemelerin bir araya geldiğini gösteriyor.


Seçkin üst düzey bayan giyim ve aksesuarlarını satan iki katlı butik, markanın kurucusu Giada Forte ve ortağı Robert Vattilana tarafından tasarlandı.

Forte Forte mağazasının zemin katındaki yüzeylerin çoğunda kırmızı kil tuğlalar kullanılmıştır. Bazı alanlarda tuğlalar düz olarak döşenirken, bazılarında neredeyse pikselli bir yüzey efekti oluşturmak için yatay ve dikey olarak döşenmiştir.

Görsel ve melodik bir dokunuş eklemek için, ince çatlaklı turkuaz seramik tuğla, ve  altın blokları duvar boyunca noktalanmıştır.

Tuğlalar Forte Forte mağazasının arkasındaki açık avluda da görünmeye devam etmektedir. Merkezinde bir Japon akçaağaç ağacı.

Pirinç, ise mağazada çeşitli işlevlerde kullanıldı; elbise askısı, organik şekilli aynalar ve merdivenlerde ince basamaklar.

Altın renkli metal, soyunma odalarına erişim sağlayan büyük oluklu kapıların yapımında da kullanılmıştır. İçinde yastıklı duvarlar ve kadife gibi karşılama olmak için mavi kadife perdelerle tamamlandılar.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.