Fütüristik Bir Deneyim Sunan Mağaza Tasarımı | Heyshop

Daylab Studio, tarafından Çin'de tasarlanan Heyshop çevrimiçi bir alışveriş sitesinin modern olarak tasarlanmış bir mağazasıdır.

0 3.793
Daylab Studio, tarafından Çin’de tasarlanan Heyshop çevrimiçi bir alışveriş sitesinin modern olarak tasarlanmış bir mağazasıdır.

Proje, çevrimiçi alışveriş alanındaki mevcut eğilimleri içermektedir ve teknolojinin kullanımı ve çevrimiçi ile çevrimdışı alanı birleştirilmesinden kaynaklanan modern bir mağaza sunmayı amaçlamaktadır. Tasarım süreci, alışveriş için yeni bir model oluştururken, bir perakende mağazanın geleneksel fikrine meydan okumak için bir dizi müdahale önermektedir.

Geleneksel mağazalardan farklı olarak, Daylab Heyshop’un anahtar özelliği olan esnekliği sağladı. Maddeler veri analizine göre görüntülenir ve çok çeşitli kategorilerde ve markalarda bulunur. Yeni konsept mağazası sürekli olarak ekran tipini değiştirmeyi ve halka yeni ürünler önermeyi hedefliyor. Örneğin, Heyshop bir gün kozmetik bir gün de kıyafet satabilir. Bu nedenle, tasarımda basit ve minimal bir stil sistemi benimsenmiştir.

Mağazada yedi adet oda içermektedir. Buradaki fikir, ekranı değişen alanla dengelemek ve arkadaşların giyinip fiziksel bir alışveriş deneyiminin tadını çıkarması için bir yer sağlamak. Soyunma odaları, mağazanın ortasında bulunan ve mağazanın tamamını bölen bir sıra olarak tasarlanmıştır.  Genel olarak Daylab tasarımı mağaza, modern bir iç mekanda geleneksel perakende deneyiminin eğlenceli yönlerini birleştirmeye devam ederken benzersiz bir  alışveriş yöntemini bir araya getiriyor.

Kaynak Designboom
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.