Eskiz Çizimine Benzeyen Şapel Tasarımı| Til Death Do Us Part

Grafik tasarımcı ve görsel sanatçı Joshua Vides, Las Vegas'ta bir otelde, düğün törenleri ve beraberindeki fotoğraflar için kiralama hizmeti verilecek olan bir şapel tasarladı.

0 2.092
Grafik tasarımcı ve görsel sanatçı Joshua Vides, Las Vegas’ta bir otelde, düğün törenleri ve beraberindeki fotoğraflar için kiralama hizmeti verilecek olan bir şapel tasarladı.

Vides’in 800 metrekarelik (74,3 metrekarelik) kurulumu Palms Casino Resort’ta yapıldı küçük  beyaz bir düğün şapeli. Bununla birlikte, versiyonu Instagram’a yakışır resimler için ideal bir zemin oluşturmayı amaçlayan çocuksu stilini kullanarak ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. Tasarım, eskizlere benzeyen mobilyalar da dahil olmak üzere, 2B çizimlere benzeyen tasarım dizilerini takip ediyor.

Vides’in Til Death Do Us Part adlı kilisesi, kapı şekillerini gösteren kalın siyah çizgilerle kaplı beyaz yüzeylere sahiptir. Bu işaretler ayrıca yansımaları olan hayali pencereler, eğimli tavandaki dairesel spot ışıkları ve perdeler gibi ek dekorasyonlar da oluşturur.

Til Death Do Us Part, Instagram’ın mimari ve tasarım üzerindeki artan etkisinin bir örneği. Mimar Farshid Moussavi’ye göre, oteller ve tatil köyleri gibi pek çok müşteri şimdiden Instagram’ın cazip görünmesini sağlayacak projeler istiyor.

Kaynak Dezeen
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.