Belçika’da Tarihi Bir Postane; Günümüzde İse ‘Zannier Hotels’

Belçika Ghent kentinin merkezinde 1800'lü yıllarda inşa edilmiş eski bir postane, günümüzde Zannier Hotels isimli şık bir butik otele dönüştürüldü.

0 2.924

Belçika Ghent kentinin merkezinde 1800’lü  yıllarda inşa edilmiş eski bir postane, günümüzde Zannier Hotels isimli şık bir butik otele dönüştürüldü.

1898 Zannier otel grubunun bir parçası olan mekan, sıcak, modern bir havanın keyfini çıkarırken, binanın geçmişini hatırlatarak ziyaretçilerini ağırlayabileceği 38 oda bulunduruyor.  Postane, mimar Louis Cloquet tarafından 1898’de neo-Rönesans dokunuşlarıyla tasarlandı.54 metre uzunluğunda muhteşem bir saat kulesi ile tamamlanan Ghent’in kalbinde bulunan bu alan, 1909’da kapılarını açtıktan sonra,  hızlı bir şekilde bir faaliyet merkezi haline geldi ve 2001 yılına kadar faaliyetini sürdürdü. Şimdi dönüşümlü olarak, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçiler, tarihin ortasında konaklayabiliyor ve yemek yiyebiliyor.

1898 Post, The Pul, The Letter ve The Postcard isimli odaları ile tarihine ışık tutan otel doğal renkler ve otantik objelerle geçmişle bugün arasında bağlantı kuruyor. Aynı zamanda otelin en benzersiz özelliği, şehrin 360 derecelik manzarasını izleyebileceğiniz sekizgen bir planı olan iki katlı saat kulesinde bir akşam yemeği olabilir.  Her mekan sıcaklık ve kişiliğin yanı sıra detaylı dokunuşlarla zenginleştirilmiş 20. yüzyıl mobilyalarına sahip.Wi-Fi, düz ekran televizyonlar ve entegre bir ses sistemi ile donatılan otel tarihi dokunun yanında  tüm hizmetleri ve teknolojiyi de sunmaktadır.

Tasarımcıların amacı alanın saflığını korurken zerafet ve takdirle çevrili konfor alanları yaratmaktı. Tabii ki anı absorbe ederek ve mekanı yücelterek.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.