Mekanları Ve İşlevleri Renklerle Ayırmak

ACDF Architecture kısa süre önce Montreal, Kanada'da bulunan eğlence hizmeti şirketi Playster'in ofis iç mekan tasarımını hayata aktardı.

0 11.327

ACDF Architecture kısa süre önce Montreal, Kanada’da bulunan eğlence hizmeti şirketi Playster’in ofis iç mekan tasarımını hayata aktardı.

Modern ve açık kullanım alanlarına sahip ofis tasarımı çoğunlukla beyaz alanlardan oluşuyor. Bunun  yanında renk blokları iç mekan boyunca çeşitli alanları tanımlamak için eklenmiş tasarım öğeleri. Beyaz duvarlar, zemin ve tavan, şirket logosunu anımsatan doymuş renk bloklarıyla parçalanmış şekilde tasarlanmış. Cesur renkler kullanan tasarımcılar, güçlü bir görsel etki oluşturmanın yanı sıra renkleri ofisteki  farklı bölgelerin ana hatlarını çizmek amacıyla kullanmışlar. İşyeri ve sosyal alanlardaki her ekip, o alanın kullanımını vurgulamak için kendine özgü rengine sahip. Ofis genelinde yer alan beyaz koridor, toplantı salonlarını birbirine bağlayan bir “omurga” görevi  görüyor ve çalışanlara renkli mekanların dışında rahatlayabilecekleri bir sirkülasyon alanı yaratıyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.