Gucci Markası İçin Tasarlanan Restoran

Gucci, çeşitli İtalyan yemekleri sunan Los Angeles, Beverly Hills'deki mağazasının üstünde bir restoran açtı.

0 2.689

Gucci, çeşitli İtalyan yemekleri sunan Los Angeles, Beverly Hills’deki mağazasının üstünde bir restoran açtı.

Gucci Osteria da Massimo Bottura, markanın lüks moda butiklerin geçit törenine ev sahipliği yapan Beverly Hills’de iki mil uzunluğunda bir cadde olan Rodeo Drive’daki mağazasının çatısında tasarlandı.

Restoran, ismini, mekan için İtalyan menüsü yaratan baş şef Massimo Bottura’dan alıyor.

Floransa mekanının gösterişli estetiğine uyan “samimi ve rahat” bir alan olarak tasarlanmıştır. Restoranın adının aydınlatılmış soluk mermer bir levha üzerine yazıldığı sokak düzeyinde özel bir girişi vardır. Konuklar, Gucci’nin ev eşyaları serisinin ağaç duvar kağıdıyla kaplı üst kattaki bir lobide karşılanmaktadır.

Yıldız şeklindeki spot ışıkları siyah tavanı delerken, süslü desenli kırmızı halı parke ahşap zemini kaplar. Beverly Hills’in hareketli, palmiye ağaçlarıyla kaplı sokaklarına bakan restoranın açık terasının mozaik zeminlerinde yine yıldız formları belirir.

Bir dizi yeşim yeşili çelik kirişler, güneşten gelen yiyicileri korumak için çekilebilen bir tente tabakasını destekleyerek yukarı doğru ilerliyor. Kırmızı mermer tezgahlı yemek masaları, hasır, bistro tarzı sandalyeler bulunmaktadır.

Gucci, kendi restoranlarına sahip büyüyen bir üst düzey moda evi dalgasının bir parçasıdır.

Konuşkan tarzda bir kapının arkasına gizlenmiş samimi yemek alanında çikolata-kahverengi yüzeyler ve mücevher tonu mobilyalar bulunmaktadır.


Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.