Giyim Mağazası Ve Kokteyl Barı Buluşturan Mağaza Tasarımı

İtalyan merkezli Visual Display tarafından tasarlanan Slowear18 mazağası, Milano'nun kalbinde, bir bar ile bir giyim mağazasını birleştiren yeni bir perakende deneyimidir.

0 2.694

İtalyan merkezli Visual Display tarafından tasarlanan Slowear18, Milano’nun kalbinde, bir bar ile bir giyim mağazasını birleştiren yeni bir perakende deneyimidir.

Milano’da klasik bir binanın kalın duvarları ve kemerleri arasında yer alan iç mekan, tanımlanmış şekiller ve koyu renklerle karakterize edilmiştir. Zeminler yeşil reçineden yapılırken, duvarlar sıcak beyazdan griye döner, turkuaz saydam ve ultramarin mavi perdelerle kesilir. Cephedeki üç büyük kemer alanı şehre tamamen açık bırakarak yoldan geçenlere bir bakış sunuyor.

Bar sayacı alanı tamamlar. Ayrıca yeşil reçine ile oluşturulmuş, pirinç detaylarla dengelenmiş ve dramatik bir turkuaz ayna zeminine sahipken, aynı zamanda mağazanın tüm detaylarını yansıtıyor.

Gün boyunca Slowear18’in iki işlevi uyumlu bir şekilde birlikte yaşar. Mekanın ana özelliği kat planının ortasındaki sistemdir. Gün boyunca bu bir ürün sergi sistemi ve avize olarak hizmet ederken, akşamları müşterilerin bir vitrin ve bar tezgahı olmak için indirilir.

Proje bilgisi:

Proje Adı: Slowear18

Yer: Slowear18, Via Solferino 18, Milan, Italya

Müşteri: Slowear Venezia

Tasarım: Visual Display

Yıl: 2020

Fotoğraf: Dsl Stüdyosu Için Alessandro Salett

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.