Geometri ve Renklerin Uyumuyla Tasarlanan Bir Konut

Brani & Desi'nin arkasındaki Bulgar tasarım ikilisi Desislava Ivanova, Branimira Ivanova her yüzeyde cesur renkler ve geometrik şekiller kullanarak bir konut projesi tasarladı.

0 2.091

Brani & Desi’nin arkasındaki Bulgar tasarım ikilisi Desislava Ivanova, Branimira Ivanova her yüzeyde cesur renkler ve geometrik şekiller kullanarak bir konut projesi tasarladı.

En son tasarlanan konut projesi, yaratıcı bir şekilde planlanan ve yürütülen bir daire alanına yeni bir renk paleti ve tasarımı getiriyor. Pink Lake Breath pembe, kırmızı, mavi ve yeşil tonlarını dengeler, beyaz dinamik ve dramatik kalırken şekillerin ve renklerin dansını yansıtır.

Pink Lake Breath, beyaz kumlarla pembe renkli göllerden ilham alır, mutluluk hissi uyandırır. Brani & Desi, filozofların ve zen üstatlarının insanların dünyayı içsel bir ayna haline getirerek dünyayı kendi içlerinde görmelerini önerdiğinden, sakinlere kendi içlerinde derin bir bağlantı bulmaları için ilham vermek için bu duyguyu yeniden yaratmayı amaçlamaktadır. Konutun rengi bizi canlandırma ve sakin bir zihin yaratma kabiliyetiyle, alan mutluluk ve memnuniyet duygularını ortaya çıkarmak zorundadır.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.