Pembe Betondan Tasarlanan Mağaza

David Adjaye liderliğindeki mimarlık firması olan Adjaye Partners, Los Angeles'daki Beverly merkezine bitişik, perakende satış yapan pembe betondan bir mağaza tasarladı.

1 3.807

David Adjaye liderliğindeki mimarlık firması olan Adjaye Associates, Los Angeles’daki Beverly merkezine bitişik, perakende satış yapan pembe betondan bir mağaza tasarladı.

Son zamanlarda Fuksas tarafından yenilenen sekiz katlı alışveriş merkezinin eteğinde bulunan pembe beton yapı, Beverly merkezinin perakende deneyimine yönelik ‘heykel ve deneyimselliğe karşı’ olarak tasarlandı.

Lüks bir giyim mağazası olan Webster için tasarlanan proje, Beverly merkezinin yapılarına gönderme yapan ve yeniden tasarlayan dirsekli bir beton cepheden oluşuyor. Ana girişte, üç yaprak kavisli camdan oluşan panoramik bir pencere, kamusal alan ve iç perakende ortamı arasındaki sınırı çözerek açısal bir görsel oluşturur. Adjaye Partners tarafından sergileme ve yerleşim için bir form peyzajı olarak tasarlanan renk ve malzeme paleti dahili olarak devam eder.

Proje Bilgisi:

İsim: Webster

Yer: Los Angeles, Ca

Tarih: 2020

Mimar: Adajye Associates

Müşteri: Taubman Şirketi / Webster

Toplam Alan: 11.000 M2 / 1.022 M2

Adajye Associates, Webster, beton, pembe, Beverly, mağaza, giyim

 

1 Yorum
  1. Sena Aslan diyor

    Bilgilendirici bir yazı. Elinize sağlık.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.