Modern Evlere Modüler Kedi Mobilyaları

Benjamin Hubert'in tasarım ajansı Layer, Cat Person ile kediler için büyüdükçe değişebilen modüler mobilya koleksiyonu tasarladı.

0 3.427

Benjamin Hubert’in tasarım ajansı Layer, Cat Person ile kediler için büyüdükçe değişebilen modüler mobilya koleksiyonu tasarladı.

Cat Person koleksiyonu, Mesa Bowl adlı modüler bir beslenme kabı ve Canopy Bed olarak adlandırılan uyarlanabilir üçü bir arada kedi yatağını içerir.

Mesa Kase ve Canopy Bed, minimal, çağdaş bir estetiğe ve değiştirilebilir bir tasarıma sahiptir. Materyaller ve geometrik formlar evde ve sosyal medyada sergilenecek şekilde tasarlanmıştır.

Hubert, “Yeni nesil kedi sahipleriyle bağlantı kurmak için bir ürün koleksiyonu ile iyi tasarımla yetersiz hizmet alan bir pazarı bozma fırsatı gördük. Koleksiyon, yenilikçi özellikleri yönlendiren yeni anlayışlar bulmak için kedi ve kedi sahibi davranışları üzerine kapsamlı araştırmalara dayanıyor. Ortaya çıkan koleksiyon sadece evcil kedilerin özel ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda sahiplerin ev yaşamına sorunsuz bir şekilde entegre oluyor.”

Mesa Bowl modüler bir besleme istasyonudur. Dayanıklı BPA olmayan plastikten yapılmış yuvarlak bir kase ve alanı temizlemeyi kolaylaştırmak için yarı sert bir plastik üzerine oturan heykelsi bir standdan oluşur.

Layer’e göre Mesa Bowl ve stand, sahibinin iç mekanına sorunsuz bir şekilde uyum sağlamak için üst düzey ev eşyalarından tasarım ipuçlarını alıyor. Uyarlanabilir Canopy Bed, kedinin değişen ruh hallerine uyacak şekilde üç farklı konfigürasyona sahiptir.

Hubert, “Çoğu kedi her gün 17 saate kadar uyuyacak, yavru kedi ve yaşlı kediler daha uzun süre uyuklayacak. Bu nedenle, gün boyunca uyum sağlayabilecek bir uyku alanı sağlamak önemliydi.” demektedir. Bu gözlemlere dayanarak Layer, kedi daha kapalı bir alan istediğinde eklenip, çıkarılabilen koni şeklindeki bir elemanı olan bir yatak tasarladı.




Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.