Kağıda Yeni Kullanım Alanları Kazandıran Bir Proje

Bu proje B6 stüdyosu tarafından, Japon kağıt şirketi Heiwa Shigyo ile kağıda yeni kullanım alanları kazandırmak için tasarlanmıştır. 

0 1.117

Bu proje B6 stüdyosu tarafından, Japon kağıt şirketi Heiwa Shigyo ile kağıda yeni kullanım alanları kazandırmak için tasarlanmıştır.

B6 stüdyosu olarak, kağıtların eğrilik ve katlama özelliklerinden faydalanarak kağıda yeni kullanım alanları kazandırdılar.

Wave Paper kıvrım oluşturan bir kağıt modeliyken, Jabara Paper katlanabilen gerilebilir bir kağıttır.

Wave Paper tamamen yeni şekillendirme yöntemi ile yapılmış kağıttır. B6 stüdyosu, nemi kağıdı esnek yapan kağıdın özelliklerine odaklanmıştır. Esnekliği yönetmek için sadece biraz su ve şekli vermek için basit kalıp kullanmıştır. Bu işlem kağıda mukavemet verir ve oluşan kağıt çekilse bile, kolayca orijinal şekline geri dönecektir. Kolay istiflenebilir bir yapıya sahiptir.

Kıvrımlar kağıda esneklik ve sertlik kazandırır. Yine de kesilebilir, sıkışabilir, bükülebilir ve bağlanabilir.

Jabara Paper ise katlama yöntemi ile tasarlanmış bir kağıttır. Aynı şekilde istiflenmesi kolaydır. Mobilyalarda kullanılmak için tasarlanmıştır. B6 stüdyosu tarafından Jabara Paper ile sadece kağıttan tasarlanmış ve yeterli sertliğe sahip bir raf tasarlanmıştır.

Kitap rafının dışında yan masa, çöp kutusu ve saklama kutuları gibi ürünlerin tasarımına da izin verir. Jabara kağıtları silindirik olarak bükün herhangi bir tablayı üstüne koyarak bir masa tasarlamak çok kolay!

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.