Whipple Russell Architects “Carla Ridge” Ev Projesi

Whipple Russell Architects, Kaliforniya eyaletinin Beverly Hills şehrinde, çevredeki manzaraların panoramik manzaralarına sahip olan yeni bir ev tasarladı.

0 1.602

Carla Ridge evinin ön basamaklarına çıkan konuklar Richard Erdman’ın Carrera mermer heykeliyle karşılanırken, otoparkta her bir aracı tanımlayan, önceden ayarlanmış bir açıya döndüren ve sürücünün kolaylıkla çıkmasını sağlayan bir döner tabla bulunuyor. Evin koyu gri kaba yığılmış arduvaz dış kısmı, keskin bir şekilde zıt beyaz sıva ile örtülü ve tamamen camdan yapılmış ön kapı, konukları eve davet ediyor. İçeride, bir tavan penceresinin üstündeki merkezi açık hacim, Marc Whipple’in geleneksel avludaki modern bir yansıması.
Büyük ışıklık, dramatik odağı da yukarı doğru çekiyor, bu nedenle bu dikey hacim, cam köprüyü geçerken görülen her iki dinamiği gözler önüne seriyor. Mimarlar, lüks ve modern bir atmosfer yaratmak için iç tasarım firması McCormick ve Wright ile birlikte çalıştı. Bu güneşli merkezi mutfak, yaşam ve yemek alanları çevreliyor. Oturma odasında, arka arkaya bir salon düzenlemesi, şöminenin ve manzaraların keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Evin arkasında, iki cam duvar, havuza ve verandada eğlenceli alanlara kolay erişim sağlamak için açık vaziyette. Spa ve havuz arasındaki akrilik duvar, sudaki kaide yürüyüş yolları ve özel aydınlatma, dış mekandaki yaşam alanına ekstra ilgi ve stil kazandıran eklemeler olarak projede yer alıyor.
İçeriye dönüldüğünde, şık beyaz mutfak adaları ve tasarımlarında minimalist olan tavandan zemine dolaplar, aydınlık alana daha da fazla ışık ekleyen bir tavan penceresi mevcut. Ayrıca evin bu katında, merkezi hacme açık ve bitişik bir ev ofisine sahip, yerleşik bir bar kabine sahip bir kütüphane oturma alanı bulunuyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.