Depolama Ve Oturma İşlevleriyle Özel Bir Tasarım

Lookofsky Architecture, İsveç Stockholm'de bulunan eski bir dairenin restorasyonu için özel bir oturma ve duvar ünitesi tasarladı.

0 1.012

Yaklaşık 7 metre uzunluğunda olan ünite 1920’lerde inşa edilen ve restorasyonu yapılan projenin bir parçası. İçeri girerken, dairenin sosyal alanına giden küçük bir koridorun sarıya boyandığını görüyorsunuz. Duvarın sonunda ise, küçük bir gömme kitaplık ve kitap okumak için rahatlık sağlayan sarı döşemeli minderlerle oturma köşesi yer alıyor. Mutfakta, gizli aydınlatmalar mekana parlak bir dokunuş katarken, paslanmaz çelik bir tezgah hem sarı hem de beyaz kabine kontrast oluşturuyor. Sarı bir ada, mutfak için ek depolama sağlıyor. Sarı renk tonu aynı zamanda giriş kapısının ön kapısındaki banyoyu aydınlatmak için de kullanılmış. Duştaki ve zemindeki gri renkli karo beton lavaboyu tamamlıyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.