Betonun Ve Pembenin Uyumunu Yakalayan Bir Restoran | Rare Pastrami Bar

Crosby Studios tarafından tasarlanan bu Rare Pastrami Bar'ın kaba sıva duvarları ve pembe oluklu metallerle kontrast oluşturuldu. 

0 6.872
Crosby Studios tarafından tasarlanan bu Rare Pastrami Bar’ın kaba sıva duvarları ve pembe oluklu metallerle kontrast oluşturuldu. 

Et yemekleri konusunda uzmanlaşmış olan Rare Pastrami Bar’ın iç kısmı, dilimlenmiş pastırmanın pembe tonlarını ve endüstriyel özellikleri bir araya getiriyor. Crosby Studios’un kurucusu Harry Nuriev, , “Müşteriler cesur bir yeni tasarım, Moskova’da henüz görülmemiş bir şey istiyorlardı.”

Milyutinskiy Pereulok semtinde bulunan 100 metrekarelik restoran, daha önce büyük bir merkezi duvarın etrafında düzenlenen bir Fransız yemeğine ev sahipliği yapmıştı.

Stüdyo, bu bölümün kalmasına, alanın bir tarafının mutfağa ve diğerinin müşterilere oturmasına karar verdi.

Bu odada pembe lake kaplı oluklu teneke duvar panelleri bulunmaktadır. Pembe metal de ahşap bar tezgahının ön tarafını tutar, yemek masalarının kenarlarını düzeltir ve farklı açılarda asılı olan tavan ışıklarının disk şeklindeki tabanını oluşturur.

Arazinin arkasına minder yastıkları ile somut basamaklar yerleştirilir ve böylece yemek için daha fazla koltuk yaratılır. Yakınlarda beyaz fayanslarla kaplı, tuvaletleri gizleyen bir çift silindirik hacim vardır. Yeni gri terrazzo zeminler dışında, diğer tüm yüzeyler önceki hallerinde kalmaktadır.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.