Müşterileri Bir Karikatür Dünyasına Adım Atmış Gibi Hissettiren Bir Kafe

Güney Kore'deki kafe Yeonnam Dong, müşterileri bir karikatür dünyasına adım atmış gibi hissettiren bir alan olarak tasarlandı. Alan, bir çizimin düzleştirilmiş görüntüsünü oluşturmak için siyah-beyaz çizgiler, zeminler, mobilyalar ve siyah kontur çizgileriyle vurgulanan armatürlere sahiptir.

0 8.353
Güney Kore’deki kafe Yeonnam Dong, müşterileri bir karikatür dünyasına adım atmış gibi hissettiren bir alan olarak tasarlandı. Alan, bir çizimin düzleştirilmiş görüntüsünü oluşturmak için siyah-beyaz çizgiler, zeminler, mobilyalar ve siyah kontur çizgileriyle vurgulanan armatürlere sahiptir.

Kafe geçen sene Seoul’da açıldı, siyah-beyaz çizgi film, W olarak bilinen ve iki dünya arasında çarpışan karakterler barındıran bir Kore TV dizisinden esinlenmiştir. Kafe Yeonnam-dong 239-20’nin tasarımı, müşterileri bir çizgi roman resmine boyutlarını aşıyormuş gibi hissettiren bir 2D optik yanılsama yaratıyor. Ziyaretçiler kapıdan içeri girdiklerinde siyah-beyaz çizgi roman mobilyaları, duvarlar ve zeminlerle karşılaşırlar. Kupalar, tabaklar ve çatal bıçak takımı bile düz çizgi çizimleri gibi görünüyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.