İngiltere’de Victorian Dönemi İnşa Edilen Bir Konutun Yeni Tasarımı

Scenario Architect, Londra Hackney'deki bir koruma alanında bulunan büyük bir Viktorya evinin restorasyonunu tamamladı.

0 392

Evin iç kısmı karanlıktı, büyük, eski ve kötü inşa edilmiş bir kış bahçesi vardı. Kış mevsiminde donuyordu ve yaz mevsiminde aşırı ısınıyordu. Konservatuarın kendisi hiç kullanılmıyordu. Mimarlar, eski konservatuvarın yerini parlak ve açık bir uzantıyla değiştirmeye karar verdiler.Ayrıca, evin eski ve yeni alanlarından ayrılan büyük tuğla duvar gibi, orijinal yapı elemanlarını korudular. Yeni eklenen mekanda sabit bir tezgah, rahatlamak için küçük bir oturma alanı sağlıyor. Ayrıca bir yemek alanına sahip olan uzantı, katlanır cam kapıların kullanılmasıyla arka bahçeye açılıyor. Eklenen mekanın sonunda açık gri renkli dolaplar ve beyaz tezgahlarıyla yeni bir mutfak bulunuyor.

Abone olarak haberlerimizden anında haberdar olun.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.