Mailen Design İmzalı Londra Knauf Showroom’u

Yeni mimari ürünler, Londra'daki Knauf showroomunda, Clerkenwell Design Week'de ziyaretçilere açıldı.

0 3.653

Knauf, alçıpandan yapılan levhalar için bilinen inşaat malzemeleri üreticisi. Knauf’un pazarlama ve iş geliştirme direktörü Maynard, film tasarımında yerel mimarlık stüdyosu Mailen Design’ın tasarımını yaptığı mekanda, “Mimarlar ve tasarımcıların daha iyi mekanlar yaratmasına yardımcı olmak için alçı ürünleri üretiyoruz” diye açıklıyor. Ve Knauf’un yeni Clerkenwell showroomu, markanın ürünlerini sunmanın farklı yollarını gösteriyor . Gibbons, proje mimarı ve Mailen Design’ın müdürü, “Knauf ürünlerini ve sistemlerini bir dizi yenilikçi şekilde sunarak, mimarlara ilham vermek ve yenilikçi bir alan yaratmakla kendimizi sorumlu tutuyoruz” diyor. Gibbons’ın ekibi, Knauf’un ürünlerini iç mekanda, resepsiyondan mobilyalara, zeminlere, duvarlara ve tavanlara kadar kullanmışlar. Ayrıca, showroomun çevresinde bir dizi mimari tesisat yaratmışlar. Gibbons, “Pencere ekran kurulumu, dikkati showroom’a çekmek için var” diyor. “Aynı zamanda ürünün kendisinin yenilikçiliğini, birçok farklı biçimde şekillendirilebileceğini gösteriyor.” Başka mekanda, Mailen üç tane insan boyutunda geometrik heykeller yaratmış. Gibbons, “Bu heykeller, Knauf tasarım panellerinin sergilenebileceği farklı yolların bir örneği, bu bir ahşap kaplama mı, taş gibi bir yüzey mi, yoksa çok sayıda rengi mi temsil ediyor görebiliyorsunuz.” diye ekliyor. Bir merkezi merdiven, ziyaretçileri bir etkinlik alanına götürüyor ve zemin katının tavanından aşağıya inen katlanmış geometrik panellerden oluşan bir montaj ile çevrili bodrum katındaki toplantı alanına ulaşıyor.

Bu tesis ayrıca, bina dış cephelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, Knauf’un kalıp geçirmez Aquapanel ürünü ile desteklenen, merkezde bir yaşam duvarı içeriyor. Londra’nın Clerkenwell’deki tasarım camiasının merkezinde yer alan showroom, spekülatörlere izin verecek Knauf ürünlerinin olanaklarını keşfetmek.

Maynard, “İnsanlara alçıtaşı ve sunduğumuz diğer materyallerde gerçek tasarım özgürlüğü olduğu anlayışını vermeye çalışıyoruz.Oturmak, dizüstü bilgisayar açmak, kahve içmek ve işbirliği yapmak için bir mekan.”

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.