YoDezeen Architects İmzalı Bakır Detaylı Bir Konut Projesi

YoDezeen Architects Kiev, Ukrayna'da bir apartmanın iç mekan tasarımı bakır tasarım unsurlarına bütünleştirerek tamamladı.

1 3.110

İki küçük daireyi birleştiren mimarlar duvarları kaldırarak, oturma odası, yemek alanı, mutfak ve geniş bir sosyal alan yaratarak mekanları oldukça ferah bir kimliğe büründürmüş.  Salonda bulunan arkadan aydınlatmalı bakır raflar, duvara monte televizyonun bakır detaylarına referans oluyor. Salon ile yemek alanı arasında kalan alanda,karşılıklı iki bakır kaplı duvar arasındaki yeşil alan  alcove isimli heykele ev sahipliği yapıyor. Yemek masasının yanında mutfak bulunuyor. Ve bu mutfak yine aydınlatma, musluk gibi yerlerde bakır detaylarla zenginleştirilmiş.Parlak siyah boyalı dolap, modern bir görünüm oluşturmak için duvar panelleriyle bütünleştirilmiş. Çalışma odasında, gri duvarlara zıtlık oluşturması amacıyla parlak bakır raflar montelenmiş.

Yatak odasında ,yatağın arkasında bulunan duvardaki borular yine bakır renkli kullanılmış. Aynı zamanda gizli aydınlatma huzurlu bir atmosfer yaratıyor.

1 Yorum
  1. Mustafa akyildiz diyor

    Çok iyi

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.