Mur Mur Labaratuvar Showroom Tasarımı

Mur mur labaratuvarı en yeni showroomunu Şangay'daki bir fotoğraf stüdyosunda kamuya duyurdu.

0 3.113

Mur mur labaratuvarı en yeni showroomunu Şangay’daki bir fotoğraf stüdyosunda kamuya duyurdu.

Tasarımın başlangıcı taihu gölü kayalıklarına dayanıyor. İşlevsel mekan düzenlemesi yapılmasına rağmen mimarlar ışığı geçirebilmek amacıyla yarı saydam bir materyal kullanmışlar. Ve bu materyalle birlikte mekanın içinde katmanlı bir tasarım oluşturmuşlar. Taihu gölü konseptinin yanı sıra mekan geleneksel hikayelere de dayanıyor. Ve bu katmanlar aynı zamanda birbirini takip eden hikaye anlatımındaki bölümleri temsil ediyor. Buna ek olarak mekan yüksekliği oldukça düşük ve ziyaretçilerin geçmek için aşağı doğru eğilmesini gerektiriyor. Salonda kullanılan yaylar aracılığıyla ziyaretçiler  alanın tüm katmanlarını görebiliyorlar. Showroom boyunca sıvanan monoton beyaz renklerin kullanımı ise sansasyon yaratmak amaçlı.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.