Londra’da Minimal Bir Konut Tasarımı

0 2.307

Tamir Addadi Architecture, Doğu Londra’daki bir aile evinde, yemek odası ve kullanılabilir açık alan yaratma arzusuyla inşa edilmiş modern bir konut tasarladı.
Konut tasarımında yaşam alanıyla dış mekan tek bir parça olarak algılatılmak istenmiş ve bunun için ana renk beyaz olarak seçilmiş. Aynı zamanda bu iki mekan birbirinin devamı niteliğinde. Ankastre mobilyalar, yeni odanın uzunluğunu koruyacak şekilde. Beyaz renk, kapalı oturma alanı ve açık veranda arasında birleşik ve sürekli bir görünüm oluşturmak için dışarıya devam ediyor. Özel bir sürgülü kapı, içeriyi mümkün olduğunca doğal ışıkla dolduracak şekilde tasarlanmış.
Alana daha fazla doğal ışık katmak ve evin arka tarafındaki odanın aydınlatılmasına yardımcı olmak için tavana bir boşluk dahil edilmiş. Mobilyalar dışında rahat saklama imkanı sağlayan dolaplar, dekor parçaları ve önemli elektronik bileşenler içeren bir raf yaşam alanında bulunuyor. Dış mekanda, bahçe, zemin seviyesi ile aynı yüksekliğe sahip döşeli bir alanla değiştirilmiş ve modern görünümlü bir açık hava alanı oluşturmak için teraslı bitkiler yerleştirilmiş. Bahçenin yukarısına erişim sağlamak için ise bahçe tasarımına beyaz merdivenler eşlik ediyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.