Vizor Interactive Ve Belarus’ta Bulunan Yeni Ofisi

0 39

Studio11 tasarım ofisi, Vizor Interactıve firmasının Minsk-Belarus’ta yer alan ofisi için bir proje gerçekleştirdi. İç mekân grafik tasarımından ve bununla birlikte iç detaylardan sorumlu olan ofis bu proje ile sosyal ağlar ve mobil platformlar için çok oyunculu oyunların önde gelen uluslararası geliştiricilerinden biri olan Vizor Interactive firmasına yenilik katıyor.  

İç konsept, modern ve modern tasarımlarla uyumlu, hafif, neşeli ve düzgün biçimde dengelenmiş stiller olarak tanımlanıyor. Mekan, minimalist bir yaklaşımla, renk ve ışığın nüanslarıyla ve avant-garde tasarımdan esinlenen farklılıkların karışımıyla oluşturduğu bir grafik kompozisyon sunuyor.Temel amaç, tipik bir işletmenin standart ve sıradan düzenini yenilemekti. Yaratıcı bir gelişim takımı için yaratıcı bir alana, rahatlıkla karakterize edilen ve üretken çalışmaya davet eden bir alana dönüştürmek. Bir takım belli kalıpların kullanılmasına rağmen, alanların her biri kendi bireyselliğini gösteren oldukça geniş bir çeşitliliğe sahip. Bütün bunlar canlı bir atmosfer yaratıyor ve ekip işi üzerinde olumlu bir etkiye neden oluyor.

İç mekan, mutfak, wc ve sunucu odası, merkezi dikdörtgen blok etrafında yapılandırılmış. Blok, kontrplak ve renkli iki MDF tonuyla kaplı. Tavan açık ve beyaz boyanmış ve bu sayede yapıların ve iletişim hatlarının şıklığını sergileniyor. Zemin ve tavan, olağanüstü bir grafik doku oluşturan mermerden oluşuyor. Sonuç olarak zemin ve tavan, mekan dilinin önemli bir parçası halinde. Geri kalan materyaller çeşitli yorumların bir sentezi olarak tanımlanabilir.

Duvarların ve bölmelerin hakim rengi beyaz olmakla birlikte betonarme yapının bir kısmı saf halde bırakılmıştır. Ve ek olarak mavi, kırmızı ve yeşil renkleri de bulunuyor. Toplantı odası ise cam paneller içinde yer alıyor. Oyun odası ses emilimi için akustik panellerle donatılmış aynı zamanda çalışmak için iyi bir izolasyona sahip. Kadın ve erkek tuvaletlerinde sadece iç aydınlatma rengi farklılık gösteriyor. Lavabo dolapları bu proje için özel olarak tasarlanmış. Kontrplak paneller ve yeşil bitkiler iç mekana konfor ve rahatlık katarken, renkli paneller, neon tesisatları ve aksan detayları kolon ve kiriş yoğunluğunu hafifletmek amacıyla yapılan çeşitli detaylar.

Bunlar da İlginizi Çekebilir Yazarın Diğer Paylaşımları

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.