Sektörün başarılı isimlerini, ekipleri ve tasarım hikayeleriyle birlikte konuk etmeye devam ediyoruz :)

0 2.032

sustainable_construction-e1434694541899

Projeleri ile fark yaratan, deneyimlerini ve tasarım hikayelerini bizimle içtenlikle paylaşan birbirinden başarılı mimar, iç mimar, tasarımcı ve sektörün önde gelen isimleriyle gerçekleştirdiğimiz ‘Ofis Havası’ söyleşi serimiz sizleri keyif aldığımız mekanları tasarlayan, yaşadığımız kentin dokusunu oluşturan değerli projelerin arkasındaki isimlerle tanıştırmaya devam ediyor.

Bir tasarım ofisi kurulurken hangi aşamalardan geçildiğini, iş alırken dikkat edilmesi gerekenleri, çok yönlü olmayı gerektiren bu mesleğin zorluklarını, güzelliklerini ve gerekliliklerini, dünyada ve ülkemizde kentlerin geleceğini, tasarım trendlerini, iyi bir projenin olmazsa olmaz kriterlerini ve sektöre ait merak edilen daha birçok konuyu  birinci ağızlardan sizin için öğreniyoruz. Yapılan doğruları, yanlışları tartışıp farklı bakış açılarından çözüm önerilerini derliyoruz.

Siz hangi mimara/tasarımcıya neyi sormak isterdiniz ? Hangi projenin çıkış noktasını, tasarım sürecini konuşmak isterdiniz? Merak ettiklerinizi ve önerilerinizi busracaglar@icmimarlikdergisi.com adresi üzerinden bizimle paylaşın.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.