Salone del Mobile Koronavirüs Nedeniyle Ertelendi

Dünyanın en önemli mobilya fuarı Salone del Mobile, kuzey İtalya'daki koronavirüs salgını nedeniyle Haziran ayına ertelendi.

0 1.368

Dünyanın en önemli mobilya fuarı Salone del Mobile, kuzey İtalya’daki koronavirüs salgını nedeniyle Haziran ayına ertelendi.

21-26 Nisan tarihlerinde planlanan etkinlik 16 – 21 Haziran 2020 tarihleri ​​arasında yapılacak. Duyuruyu, Milano Belediye Başkanı Giuseppe Sala ve Salone del Mobile tarafından yapıldı. Virüsün daha da yayılmasını önlemek amacıyla Cenevre Otomobil Fuarı ve Frankfurt Hafif Binası da dahil olmak üzere diğer etkinlikler de iptal edildi.

Videonun Türkçe çevirisi: Salone del mobile ofislerinden hepinize iyi akşamlar. Salone del Mobile fuarı 21 Nisan’da açılacaktı, ama biz birkaç ay ertelemeye karar verdik. Fuarın yeni açılma tarihi 16 Haziran. Mobilya sektöründeki meslektaşlarımızı ve Salone Del Mobile’i, Milano’nun durmadığından emin olmak için bir araya getirmeye çağırıyorum. Bu virüsün yayılmasını durdurmak için objektif olarak çalışmalıyız, ancak güvensizlik bir şekilde virüsü  yaymamaya da dikkat etmeliyiz. Bu yüzden bu güvenlik önlemimize saygı duyduğunuz için hepinize teşekkür etmek istiyorum, çünkü şu anda ziyaretçilere hitap etmek ve dünyanın her yerinden profesyonelleri ikna etmek kolay değil, ama bunun doğru karar olduğuna inanıyorum. Bununla birlikte, herkesin üzerlerine düşeni yapması çok önemlidir. Bu nedenle hükümeti ekonomimiz için temel bir sektöre müdahale etmeye ve yardım etmeye çağırıyorum. Ayrıca otelcilerimize özel bir ricada bulunuyorum. Otel odalarının fiyatını nasıl belirlediğimiz konusunda özellikle dikkatli olmalıyız, çünkü bu yıl sıradan olmayacak. Teşekkür ederim, Milano yanınızda olacak, bu yüzden çok özel bir Salone, farklı bir ayda bir Salone ama herkese harika bir Salone olacak.

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.