Telheiras Evi İç Mekan Tasarımı

0 4

5808

 

1980′lerden kalma eski planın tamamen orijinal özelliklerine sahip bir tasarım olarak düşünülmüştür. Bir mimar için ilginç bir deney sayılabilecek iç tasarım projesidir. Bu yeniden kurma projesi başlangıç noktasından itibaren sıfırdan başlayarak kurgunun yeniden temsiline dayanır.

Orijinal yapının büyük bir kısmını içeren çağdaş iç tasarımı üzerine odaklanmış müdahale kararları, zemin kat ve oturma salonu üzerindeki çift kat tavan yüksekliği arasındaki bölgede düşey olarak birbirine bağlanır.

Tasarımda saydamlık bir mantık dahilinde kabul edildi. Giriş katı genel anlamda oturma ve kalabalıkların barınmasına imkan veren bir genişliğe sahiptir ve mutfakla bağlantılıdır. Mekanların geniş ve ferahlığının yanı sıra bu geçişli ortamda bazı özel fonksiyonlar için “oluşturulan” büyük koylar ve bağlayan kapılar düşünülmüştür.

Yer : Lizbon, Portekiz
Mimarlık : Coma | Paulo Street, Hugo Guerreiro, Renata Neves, Margarida Ventosa
İşbirlikçiler : Pedro Matias, Gabriella Serra, Bruno Marcelino
Yüklenici: Pascoal Monteiro, CONSTRUÇOES, Lda.
Mühendislik: CM.VS, Projectos de Engenharia, Lda ., Pedro Antunes, Rafael Lourenço, Nuno Coelho
İşveren: Özel
Alan : 360 m2
Fotoğraflar: Francisco Nogueira

3967

6719

7663

9564

10484

12007

12450

13396

21261

111002

 

14347

15323

16280

 

Kaynak: Architectural.com
Çeviri: Mimdap

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir Yazarın Diğer Paylaşımları

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.