Askıya Alınmış Yemek Siperlikleri

Parisli tasarımcı Christophe Gernigon, tavandan sarkan güvenli ve şeffaf bir koni altında müşterileri sarmalayan PLEX EAT, hafif XXL pleksiglas siperlikler tasarladı.

0 19.040

Yaşamın yeniden canlanması ve koronavirüs krizi sırasında insanlar yavaş ama önemli ölçüde yeniden birleşmeleri nedeniyle, restoranlar ve barlar, sosyal mesafelendirme sırasında müşterileri karşılamanın yeni ve güvenli bir yolunu bulmalıdır. Bir Amsterdam restoranı, müşterilerini kendi bireysel seralarına yerleştirirken, Parisli tasarımcı Christophe Gernigon, tavandan sarkan güvenli ve şeffaf bir koni altında müşterileri sarmalayan Plex Eat, hafif XXL pleksiglas siperlikler tasarladı.

Sarkıt lambalar gibi, Plex Eat üniteleri de her bir insanın üst vücudunu çevreler, böylece patojenin yayılması konusunda endişelenmeden arkadaşlarıyla yemek yemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Koruyucu kalkanlar masaların etrafındaki koltuklara karşılık gelecek şekilde yerleştirilebilir. Bu çözüm, restoranlar ve bar sahiplerinin alanı optimize etmesine olanak tanırken, müşteriler grupta güvenle yemek yiyebilir.

Plex Eat’in sökülmesi ve temizlenmesi kolaydır ve üst kısımda ışıklı veya ışıksız olarak hayal edilir. Arkadaki bir eğiklik, müşterilerin şeffaf kubbeye giriş ve çıkıştan kolayca hareket etmesini sağlar. Şimdiye kadar, çözüm sadece yaratıcı bir kavram ve aslında hiçbir model üretimde değil.

Ama yeni normale uyum sağladığımız için, bu gerçekten güvenli yemek için geleceğimiz olabilir mi?

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.