Evde Spor Yapabilmenizi Sağlayan Akıllı Ayna: Forme

FuseProject tasarım stüdyosu tarafından tasarlanan Forme, fitness sınıflarını ve egzersizlerini gösteren bir ev içi akıllı aynadır.

0 4.291

FuseProject tasarım stüdyosu tarafından tasarlanan Forme, fitness sınıflarını ve egzersizlerini gösteren bir ev içi akıllı aynadır.

Forme olarak adlandırılan zarif tam boy ayna, kullanılmadığında ortadan kalkan yüksek teknoloji direnç eğitim ekipmanına sahip eksiksiz bir vücut ve zihin fitness stüdyosuna dönüşüyor.

Tam boy 6 ayaklı ayna, fitness dersleri gösterimleri sunan hepsi bir arada spor salonu portalına dönüşür. hoparlörler, mikrofon ve kamera ile donatılmış Forme duvara monte edilebilir veya bağımsız olabilir. İstasyon, çeşitli itme veya çekme egzersizleri için yukarı, aşağı veya açılı olarak hareket ettirilebilen kasnaklar ve ayarlanabilir yüksek kaliteli dökme alüminyum kollarla donatılmıştır.

Kullanıcılar kendilerini interaktif bir eğitmen tarafından antrenmanlarından aldıkları cihazın önüne yerleştirir.

Artan egzersizler ve önceki egzersizlerden toplanan verilerle, doğru ağırlıklar, yaş ve kiloya göre optimal egzersizler ve ideal aktivite miktarı hakkında günlük önerilerde bulunabilir.

Yüksek çözünürlüklü ekran, kapatıldığında ayna içinde gizlenir ve ekran ile fiziksel aygıt arasındaki çizgi bulanıklaşır. Açıldığında, ekran kullanıcı dostu dokunmatik ekran deneyimi ile bireysel ihtiyaçlara uygun bir antrenman listesine sahiptir. Artan veya azalan gerilimlere dayanan bir ağırlık sistemi de sayısallaştırılır ve kullanıcıların tüm ağırlık seçeneklerinde gezinmesine olanak tanır.

Forme sadece bir metre kare taban alanı kaplar ve tüm aksesuar ve eklerinin takılması ve çıkarılması kolaydır ve hızlı bir şekilde yapılabilir; bunların hepsi, kullanılmadığında bir ayna olarak kullanılabilir.

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.