Kendi Düzeninizi Oluşturabileceğiniz Modüler Raf: KUR!O

Kendin-yap mobilyalarını daha işlevsel ve eğlenceli bir seviyeye taşıyan KUR!O Markus Hofko tarafından tasarlanmıştır.

0 4.240

Kendin yap mobilyalarını daha işlevsel ve eğlenceli bir seviyeye taşıyan KUR!O Markus Hofko tarafından tasarlanmıştır. Kendi rafınızı istediğiniz şekilde oluşturmanızı sağlayan bir tasarıma sahiptir.

KUR!O tasarımı, raf plakalarını taktığınız basit bir ızgara tabanına sahiptir. Plakalar birbirleriyle kenetlenir, rafınız için duvarlar ve zeminler oluşturur, tüm eşyaları planladığınız özel alanlarda saklamayı sağlar.

Şekil değiştiren, kademesiz olarak özelleştirilebilir rafın tabanı, ahşap lifli levhalardan yapılmış bir ızgaradır. Izgaradaki kesimler, 20 mm derinliğe kadar gider ve toz kaplı çelik panelleri içine bastırarak geçirmenizi sağlar.

Çelik paneller, rafa canlılık katan çeşitli renklere sahiptir ve tek tek panellerin birbirine geçmesini sağlayan dikkatle yerleştirilmiş kesimlere sahiptir. 2mm kalınlığındaki paneller, parçaların vidalanması veya yapıştırılmamasına rağmen ağır yükleri kaldırabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Tahta ve paneller, çeşitli görünüm ve boyutlarda mevcuttur ve kişiye özel görünüm yaratma özgürlüğü verir ve genişletilebilir.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.