Gölün İçinde Bisiklet Deneyimi

Burolandschap firmasının başlattığı göllerin koruma projesi kapsamında Lens ° mimarlık firması tarafından Belçika'nın en büyük göl bölgesi olan De Wijers'de, bisikletçiler için eşsiz bir yol tasarlandı. 

0 1.227

Burolandschap firmasının başlattığı göllerin koruma projesi kapsamında Lens ° mimarlık firması tarafından Belçika’nın en büyük göl bölgesi olan De Wijers’de, bisikletçiler için eşsiz bir yol tasarlandı.

Limburg bisiklet güzergah ağı üzerinde Visitlimburg.be küratörlüğünde bir dizi bisiklet yolu ve köprü, ziyaretçileri doğal manzarayı keşfetmeye davet ediyor. bunlardan biri Lens ° mimar tarafından su seviyesinin altında olacak, “su içinde bisiklete binme” cazibesi yaratacak ve ekoloji ile turizm arasında etkili bir denge kuracak şekilde tasarlanmıştır.

Doğa koruma projesinin bir parçası olarak, göllerin faunası ve florası da restore edilmiştir. Yeşil görüntünün yerini yeni göller aldı ve bir tahta köprüden suyu deneyimleme fırsatı buldu. Manzaradaki bu değişiklikler açık hava müzesinden göl alanına ve tam tersine benzersiz bir bakış açısı yarattı. Genel olarak, ince iyileştirmelerle, Lens °  ve Burolandschap tarafından tasarlanan bisiklet yolu, doğa severlerin Wijerilerin tarihi göl manzarasını deneyimlemeleri için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Proje Bilgisi:

Proje Adı: Bokrijk Su Ile Bisiklet
Proje Sahibi: Visitlimburg.Be
Konum: Genk, Belçika
Bisiklet Yolu Tasarımcısı: Lens ° Ass Architecten
Çevresindeki Göletlerin Doğa Koruma Projesi: Burolandschap

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.