Renkli ve Geometrik Lavabolar: Frieze

İtalyan mimarlık stüdyosu Marcante Testa, Amerikalı pop art sanatçısı Roy Lichtenstein'ın çalışmalarına atıfta bulunan banyo markası Ex.t için yeni bir ürün yelpazesi tasarladı.

0 1.531

İtalyan mimarlık stüdyosu Marcante Testa, Amerikalı pop art sanatçısı Roy Lichtenstein’ın çalışmalarına atıfta bulunan banyo markası Ex.t için yeni bir ürün yelpazesi tasarladı.

Ex.t ilk olarak, Paris’teki Maison & Objet mobilya fuarında Frieze koleksiyonunu tanıttı. Tasarımcı, New York çevresindeki mimari cephelere bakarak sanatçının oluşturduğu yatay katmanlardan oluşan bir dizi resim olan Lichtenstein’ın Entablatures’ını referans alarak tasarlanmıştır.

Marcante Testa, Frieze koleksiyonunda benzer bir geometri oluşturur. Farklı aksesuarların asılabileceği yatay bir banda oturacak şekilde tasarlanmış üç lavabo içerir. Havzalar grafik desenlerle süslenebilir ve parlak turkuaz, lila ve yumuşak pembe gibi canlı tonlarda gelir.

Frieze One High ve Frieze One Low, küçük veya büyük bir şekilde benzer bir forma sahiptir. Düz kenarları ve düz bir tabanı vardır ve köşeleri 45 derecelik bir açıyla ayarlanır.

Frieze Two Lined, cephesinde dikey oluklar ile dokulu daha büyük bir lavabodur. Aynı parlak renklerde mevcuttur, aynı zamanda Calacatta mermeri ile tasarlanmıştır. Her üç lavabo da bağımsız olabilir veya küp şeklinde minimum bir dolap üzerine yerleştirilebilir.

Dolap, ceviz ağacından veya çok çeşitli renklerde lake MDF’den tasarlanmıştır. Resimler kırmızı, mavi ve yeşil tonlarını gösterir. Lavabonun arkasına yerleştirilen yatay bant, aynı renk yelpazesine sahiptir ve müşterilerin çeşitli topluluklar oluşturmasına izin verir. Kancalar ve raflar da dahil olmak üzere aksesuarlar sadece kenardan kaldırılır.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.