“Malty Hues” Vancouver Şehrinde Ste Marie İmzalı Bir Fırın Tasarımı

İç mekan tasarım stüdyosu Ste Marie, Vancouver Şehirde Amerikan Shaker hareketine referans olan mobilyalara sahip bir fırın tasarladı.

0 1.616

Ste Marie, kentteki ilk yerini tasarlamak için fırın ve un değirmeni Flourist tarafından seçilmiş. Fabrikaya ek olarak, mağazada pişirme tesisleri, kafeterya ve atölyeler için alanlar bulunuyor.
Flourist , 3433 Commercial St’de, Doğu Vancouver’da, kentin yeni bir mahallesinde yer alıyor. 260 metrekarelik bir alanı kapsayan fırın iç mekanları sıcak, karamel benzeri bir renk tonlarına sahip.
Ste Marie’den Craig Stanghetta, “Alanın güneşli bir günde bir buğday tarlasında duruyormuş gibi hissettirmesini istedik.” diyor.
Her şeyi kaldırmak için bir çiftlik evi duyarlılığı ve İskandinav tasarım ilkelerinin bir karışımını oluşturmak isteyen Flourist ise, “Sonuç, klasik ve güncel görünmesi gereken, aynı zamanda taze ve eğlenceli bir alan.” diyor.
Tarım referanslarından yararlanan Ste Marie, Amerikan Shaker hareketinden ipucu almak için mobilya ve armatürleri de tasarlamış.
Sadeliği ile bilinen stil, son yıllarda estetiğe atıfta bulunan Neri & Hu , Jin Kuramoto , Torsten Sherwood ve Pinch ile popüler halde.
Bağımsız koltuklar için basit ahşap sandalyeler kullanılırken, sabit koltuklar temiz çizgiler kullanılarak geniş ahşap plakalarla üretilmiş.
Şirket, Shira McDermott ve Janna Bishop tarafından ilk olarak bir değirmen olarak kurulmuş, Kanadalı çiftçilerden tahıl, un ve fasulye üretmiş ve ülke içi toptan satış yapmış.
Flourist, “Flourist tuğla ve harç yerleri, özellikle tahıl, fasulye ve un pazarlarında çok iddialı olan geleneksel ve aşırı metalaştırılmış gıda tedarik zincirini bozma çabamızın bir sonraki aşamasıdır.” diyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.