Kanvas Çadırları ile Yeni Bir Kamp Alanı Olan Yosemite Yakında Açılıyor

California, Santa Barbara'da bir başlangıç ​​olan, hava akımı ve modern temellerle donatılmış çadırlarla yeni bir kamp deneyimini yaşatan Yosemite ile tanışın.

0 1.730

Her şeyden uzaklaşmanız ve kendinizi doğaya sokmanız gerekiyor, ancak modern konforlarınız olmadan yaşayabileceğinizden emin değil misiniz?
Şansınız var. Kamp yapmak Yosemite’de artık kabaca yaşamak anlamına gelmiyor. Çeşitli lokasyonlarda konforlu kamp hizmeti sunan AutoCamp şirketi , Santa Barbara ve Sonoma şarap ülkelerindeki konumlarında başarılı
olduktan sonra, en yeni mekanını Yosemite Ulusal Parkı’nın hemen yanındaki muhteşem Sierra Nevada Dağları’nın ortasında 35 dönümlük bir sitede açtı.
AutoCamp’in misyonu “insanları çevreye ve birbirine bağlamaktır”.
AutoCamp’ın mülkiyetleri kasıtlı olarak minimalist tasarlanmış. Ve isteyenler en iyi Yosemite kampı olarak yapılan 15 lüks çadırda, üç kabinli süitte veya 80 Airstream römorkunda konaklama imkanına sahip.
Ayrıca kampçıları ve milli parka ve tarihi Mariposa kasabasına götürmek için uygun servisler bulunuyor. Kamp alanının Yosemite’ye yakınlığı bir rüya olsa da, AutoCamp’in kendisini keşfetmek için ayrı bir bölüm de bulunuyor.
Sitenin sosyal merkezi, mimarlık şirketi Anacapa tarafından Geremia Design’ın iç tasarımı ile tasarlanan orta yüzyılın modern, 4.000 metrekarelik kulüp binası . Topluluk ateş çukurları ve salon alanlarının yanı sıra yerel yiyecek ve
içeceklerin seçimleri içeriyor. Alanda geceyi geçirmeye hazır tuval çadırları bulunuyor; çerçeveler veya pimlerle uğraşmak gerekmiyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.