Masa Bölücülerine Pileli Yaklaşım: Friendly Border

Alman tasarım firması Njustudio, mekanları tanımlayan ve ortamları değiştiren mekansal bir unsur olan Friendly Border'ı tasarladı.

0 1.061

Alman tasarım firması Njustudio, mekanları tanımlayan ve ortamları değiştiren mekansal bir unsur olan Friendly Border’ı tasarladı.

Tasarım, bir alana kolayca eklenebilen veya kaldırılabilen bir seperatördür. Bu şekilde, tasarımcılar alanları ayırmayı ve kullanıcının görüşünü rahatsız eden her şeyi filtrelemeyi amaçlar.


Njustudio’nın yeni tasarımı açık ofislerde, ortak çalışma alanlarında, üniversitelerde, kütüphanelerde ve hatta evlerde gizlilik sunar. Işık şeffaflığı ve pileli kumaşının sıcak görünümü, üretken işbirliği için kullanıcıları heyecanlandırıyor. Friendly Border ayrıca, hızlı bir şekilde katlanabilen ve küçük alanlarda depolanabilen kullanışlı yapısı ile oda için destek sunar.

Friendly Border ayırcının çerçeve rengi, mevcut bir alana veya renk paletine uyacak şekilde özelleştirilebilir. Njustudio’nun ürünleri Almanya, Coburg’ta tasarlanmış, test edilmiş, üretilmiş ve paketlenmiştir.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.