Küçük Evler İçin Kompakt Bulaşık Makinesi

Tetra, küçük evler için uygulama kontrollü bir bulaşık makinesidir ve deniz ürünleri ve bebek ürünlerini dezenfekte etmek için de kullanılabilir. Tasarım şirketi Frog ile birlikte yapılan kompakt Tetra bulaşık makinesi, sıhhi tesisat gerektirmez; yani, standart bir elektrik prizine sahip herhangi bir yerde kullanılabilir.

Tetra, küçük evler için uygulama kontrollü bir bulaşık makinesidir ve deniz ürünleri ve bebek ürünlerini dezenfekte etmek için de kullanılabilir.

Tasarım şirketi Frog ile birlikte yapılan kompakt Tetra bulaşık makinesi, sıhhi tesisat gerektirmez; yani, standart bir elektrik prizine sahip herhangi bir yerde kullanılabilir. Kullanıcılar bulaşık makinesini kullanabilmek için suya ve az miktarda deterjan koyması gerekir. Heatworks’in patentli Ohmic Array Technology, grafit elektrotlar ve elektronik kontrolleri kullanarak suda bulunan doğal mineralleri çalkalamakta ve böylece ısınmasına neden olmaktadır.

Sıcaklık, kullanıcıların yıkama döngülerini uzaktan başlatmasına olanak tanıyan eşlik eden bir uygulama aracılığıyla kontrol edilebilir ve izlenebilir. Ana temizleme elemanı olarak suyun kullanılması Tetra’nın bebek ürünlerini sanitize etmek, plastik depolama kaplarını eritmeden yıkamak, deniz ürünlerini pişirmek ve hatta meyve ve sebzeleri temizlemek için kullanılabileceği anlamına geliyor.

Kasası tamamen şeffaf olduğundan, kullanıcılar bulaşık makinesinin hangi noktada olduğunu görebiliyorlar. Sürekli küçülen yaşam alanlarına sığacak kadar kompakt olmasının yanı sıra CEO’su Jerry Callahan, Tetra’nın bulaşıkların temizlenmesiyle ilgili insanların su israfına yönelik tutumlarını değiştireceğini umduğunu belirtti.

Küçük olmasına rağmen, tabaklar, kaseler, bardaklar ve çatal bıçakları da içeren iki tam yer ayarı tutabilir veya alternatif olarak en fazla 12 bardak kadar bardak sığabilir. Yıkama döngüsü sadece 10 dakika sürer ve yük başına yaklaşık 2.3 litre gerekir.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.