Bağımsız Dış Mekan Mutfak Modülü; ‘ASA-D2’

Brown Jordan Outdoor Kitchens mimari yüzey markası Cosentino ile açık havada modern, bağımsız bir mutfak olan ASA-D2 'nin tasarımını hayata geçirdi.

0 1.865

Modüler tasarım, Dekton’u  Cosentino’nun, dış mekan mutfağında paslanmaz çelik dolabıyla birlikte ve yıl boyu kullanmak isteyeceğiniz dayanıklı ve dinamik bir açık mutfağa dönüştürmek için  Calibre Appliances’ın bir ızgarasıyla birleştirildi. Mimar ve tasarımcı Daniel Germani’nin çalışması olan ürün dışarıda yaşayan insanların artmasıyla birlikte doğal bir ihtiyaç haline gelmişti.  ASA-D2, açık mutfaklarda eksik olan gelişmişlik düzeyini arttırmış ve Dekton’un yenilikçi yüzeyini kullanarak yalnızca güzel bir tasarım olmakla kalmamış aynı zamanda performansından da  oldukça memnun bir şekilde faydalanılabilecek bir ürün haline gelmiş.  Dekton, az miktarda bakım gerektiren,  leke ve çizilmelere karşı dirençli, UV ışınlarına dayanıklı ve çok az suyu emen, tasarım odaklı, açık mutfaklar için mükemmel bir materyal. Brown Jordan Outdoor Kitchen, Dekton tezgahı bazı  desenlere benzetilebilmek için paslanmaz çelik dolapları özelleştirmeyi sağlayan yenilikçi bir toz kat işleminden geçiriliyor.

Daniel Germani ürünle ilgili görüşlerini “Aynı, sıkıcı, barbekülerden bıkmıştım. Çok kullanışlı bir parçaya “mobilya hissi” getirmek bir numaralı hedefimdi. ASA-D2, amacından çıkmayan esnek, hafif, modüler, son derece uzun ömürlü ve esnek dış mekan mutfaklarından biri. Müşteriler, tasarımdan hoşlanıyor, açık havada eğlenmeyi seviyor ve güzel bir açık mutfağa sahip oldukları için belki de sadece 3  peynir ve zeytinlerle martini içiyor.” şeklinde açıklıyor. ASA-D2 dört farklı görünümde üretiliyor; Trilium (parlak siyah), Aura (Calacatta mermerinin kopyaları) ve Halo (parlak kaplamalı beyaz).

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.