İtalya’da Yerel Bir Otel; ‘Hotel Seehof’

Hotel Seehof, İtalya'da küçük bir doğal gölün yanında yer alan ve noa mimari tasarım ofisinin tasarımıyla yenilenen yerel ve modern bir otel.

0 2.678

Yenileme içinde 16 yeni süit yanı sıra yeni bir havuz ve sağlıklı yaşam alanı bulunuyor. Açık alanlar ve ahşap detaylar otel konseptinde ağırlıklı olarak bulunurken, havuz ve göl manzarası gibi alanlar binaların içinden çatıyı takip eden büyük pencerelerden görülebiliyor. Restoran tasarımında ahşap iskelet sistemi duvarları ve tavanı kaplıyor ve gizli aydınlatmalarla tasarımı vurgulayarak huzurlu bir atmosfer oluşturuyor.

Spa alanında yumuşak perdeler ve pencerelere bakmak için dizilmiş şezlongların bulunduğu camla çevrili dinlenme odası mevcut. Aynı zamanda sağlıklı yaşam merkezinin diğer alanlarında ağaçların manzarasına sahip büyük pencereler bulunuyor. Saunada farklı pencereler oluşturmak amaçlı  katmanlı kumaş katlar kullanılmış.Çok fazla pencere kullanımı, insanların doğa ile bağlantı kurmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, perdelerle kapatılabilen özel salonlu bir oda bulunuyor. Yeni oda tasarımlarında göle bakan özel balkonlar bulunuyor; oda iç mekanı açık olarak tasarlanmış. Başka bir odada büyük bir kavisli banyo bulunuyor ve ahşap bölme küçük oturma alanı için ayrı bir alan yaratıyor. Banyolarda altıgen fayanslar kullanılmış ve göl manzarasından yararlanmak için yıkanma alanları pencerelere yakın konumlandırılmış.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.