Kağıttan Lamba Yapabileceğiniz Bir Kit: Electric Paint Lamp

Londra merkezli başlangıç ​​ve elektronik markası Bare Conductive, bir kağıdı işleyen bir ışığa dönüştürecek bir kendin yap kiti oluşturdu.

Londra merkezli başlangıç ​​ve elektronik markası Bare Conductive, bir kağıdı işleyen bir ışığa dönüştürecek bir kendin yap kiti oluşturdu.

Electric Paint Lamp Kiti olarak adlandırılan montaj kiti, devre kartı, 6 adet LED ışık, mikro USB fişi ve elektrik iletken bir boya dahil olmak üzere bir kağıt lamba oluşturmak için gerekli tüm bileşenleri içerir. Kullanıcılar ışığı bir araya getirmek için ayrıntılı talimat listesini izleyebilirler. Bu, kağıdı şekil haline getirmek ve elektrikli boya kullanarak devrelerin çizilmesini içerir.

Şirket, kağıt, plastik, tekstil ve konvansiyonel elektronikte elektronik devreler oluşturmak için kullanılabileceğini iddia ediyor. Açma / kapama düğmelerinin yanı sıra ışıklı dimmerler ve yakınlık sensörleri gibi dokunmatik sensör işlevlerini kolaylaştırabilir. Electric Paint Lamp Kit için, LED ışıkları için dokunmaya duyarlı bir anahtar yaratmayı mümkün kılar. Şirkete göre kullanıcı, kiti kullanmak için elektronik konusunda önceden bilgiye sahip olmak zorunda değil.

Electric Paint Lamp Kiti’nin tasarımcıları; “Montaj süreci gerçekten kolaydır, böylece herkes kendi lambasını yaratabilir ve hiç bir elektronik deneyimine sahip olmadan yapabilirisiniz.” dedi. Kit, kağıt şablonları ile birlikte gelir, ancak kullanıcılar bunları özelleştirebilir veya kendi tasarımları için bunları değiştirebilir. Bu, lambanın “evde, ofiste veya atölyede kullanım için” uygun olabileceği anlamına gelir.”diyor tasarımcılar. Mikro USB fişi, altı LED için gereken tüm gücü sağlar.


Kaynak Dezeen
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.